Culinaire Rally

Vanaf 75 euro per persoon, minimaal 10 personen

Op zoek naar een sportieve invulling van je bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest? Er is maar weinig leuker dan tegen je collega's, familieleden of vrienden strijden tijdens een spectaculaire rally rondom Amsterdam! Tijdens deze autorally maak je culinaire tussenstops op authentieke en landelijk gelegen locaties. Je gaat bijvoorbeeld een worst- en kaasproeverij doen en vervolgens ga je genieten van het hoofd- en nagerecht op een culinaire boerderij. We kunnen ook een rondleiding op een Nederlandse wijngaard toevoegen als culinaire stop of je gaat leren koffiebonen branden op een bijzondere locatie. Tijdens de rally geef je antwoord op allerlei culinaire vragen en uiteindelijk krijgt het winnende team natuurlijk een prijs!

Deze activiteit neemt ongeveer 6 uur in beslag en de prijs is op basis van eigen vervoer. Wil je de rally in plaats van met eigen vervoer met bijvoorbeeld authentieke eendjes, busjes of Fiatjes500 doen? Dat is zeker mogelijk! Aangezien dit arrangement maatwerk is bespreken we graag vooraf je wensen en de mogelijkheden. Neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Lees hieronder wat andere klanten van de culinaire rally vonden:

1 van de nieuwsbrieven van Eat2Gather was de reden waarom ik Karien vroeg wat er leuk zou zijn om met een grote groep op mijn 50e verjaardag te doen in het kader van food & beverage en dan juist niet een kookworkshop. Daarop kwam zij met het idee voor een culinaire rally. Meteen een schot in de roos! Haar suggesties voor locaties en welke zaken daar te proeven sloten aan bij mijn wensen. Mijn eigen ideen - zoals Looping Good ijs - werden door Karien met open armen door haar ontvangen en in de rally ingepland. Wat ik goed vind aan Karien - en ik ben daar altijd scherp op - is dat ze precies snapte wat ik wilde en daar ook goed op inspeelde. En ze staat ook voor kwaliteit. Wat ik ook belangrijk vind. Ik heb zelf alle communicatie naar de 78 gasten verzorgt. De gasten hebben genoten van de rally en hebben het er nog steeds over.  Karen de Loos van KIK Communicatie

Op zaterdag 1 november hebben wij een door Eat2Gather georganiseerde personeelsfeestdag gehad. Op deze stralende dag begonnen we met een rally in Fiatjes 500 door de mooie Vechtstreek, onder de rook van Amsterdam. Je doet voor de rally (met diverse proeverijen thee, worst en kaas) heel bijzondere locaties aan waar jezelf niet snel aan zou denken. Aansluitend hebben we s avonds met een mooie salon boot door Amsterdam gevaren, genietend van een heerlijk diner aan boord. De dag was zeer geslaagd! Karien bedankt voor de goede zorgen en organisatie.
Onno van Gelderen van P.G.N. BV

De voor ons op-maat-gemaakte culinaire rally was zorgvuldig georganiseerd door Eat2Gather. De locaties die we bezocht hebben waren stuk voor stuk erg bijzonder, stijlvol en sfeervol. Overal hebben we heerlijke dingen mogen proeven en iedereen heeft genoten van de gezellige avond. Een aanrader! Campagne Producer bij Reclamebureau van Wanten Etcetera

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie