Kookwedstrijd met sterrenchef jury
Vanaf 95 euro per persoon, vanaf 12 personen

Ben jij fan van het tv-programma Masterchef? Die vermakelijke én zenuwslopende kookwedstrijd waarin amateurkoks onder begeleiding van bekende chefs het tegen elkaar opnemen, kun je nu zelf beleven. Bij Eat2Gather bieden we sinds kort een arrangement in de vorm van een spannende kookwedstrijd onder begeleiding van voormalig drievoudig Michelin sterrenchef Erik de Boer.

Bij binnenkomst in de kookstudio in Amsterdam worden jullie verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een blackbox met allerlei uiteenlopende producten waarmee twee gerechten klaargemaakt moeten worden. Let op: ieder team krijgt een andere inhoud. Gebruik dus je onderhandelingstechnieken en creativiteit om producten uit te wisselen of te verkrijgen! Wanneer de gerechten klaar zijn, presenteren jullie deze aan de rest van de teams én de jury, bestaande uit o.a. Erik de Boer. De spanning stijgt….wie gaat er met de culinaire prijs én de eeuwige roem vandoor?

Dit spannende arrangement kan geboekt worden vanaf 12 personen. Het is perfect als bedrijfsuitje waarbij teambuilding een rol speelt of om te beleven met een groep vrienden of familie. Durf jij de culinaire strijd aan te gaan? Kookschorten voor, klaar voor de start en af!
Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie