Eat2celebrate
Heb je iets te vieren en wil je er een smaakvolle dag van maken, maar heb je te weinig tijd om het te regelen óf geen idee waar je moet beginnen? Wij helpen je graag. Of het nou gaat om een jubileum, de feestelijke opening van een bedrijf of een vrijgezellenfeest: Eat2Gather neemt de organisatie voor je uit handen en geeft jouw evenement een culinair tintje!

Wat dacht je bijvoorbeeld van een boottocht met klanten door de Amsterdamse grachten met diner aan boord, of een Lekkernijenwandeling door de stad tijdens een bedrijfsuitje? Een workshop cupcakes decoreren of bruidstaart maken is heel leuk tijdens een vrijgezellenfeestje voor dames – een workshop cocktails shakenbitterballen maken en bierproeven zijn een gegarandeerd succes bij de heren. Neem hiernaast eens een kijkje voor de verschillende feestelijke arrangementen. Je kunt meerdere activiteiten combineren of hier een advies op maat bij ons aanvragen.

 
 
KADOTIP
Op zoek naar een origineel presentje? Maak je ouders, collega's of vrienden blij met een kadobon van Eat2Gather. Hiermee kun je iemand trakteren op een culinaire workshop in verschillende prijsklassen. Klik hier om de kadobon direct te bestellen

 

 

Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie