Barbecue
Vanaf 55 euro per persoon, minimaal 10 personen 

Wat is er nou gezelliger dan een barbecue met vrienden of collega's op een mooie, zomerse dag? Eat2Gather kan de organisatie hiervan helemaal voor je uit handen nemen. Op een lokatie naar jullie keuze verzorgen wij de lekkerste bbq hapjes, zoals lamsracks, gemarineerde gamba's, sappige biefstukken en uiteraard allerlei bijgerechten zoals gegrilde groenten, salade en pasta.

Liever zelf aan de slag? Boek dan een barbecue workshop bij Eat2Gather, waarbij jullie onder begeleiding van een echte BBQ expert allerlei heerlijke gerechten gaan maken waarbij je zoveel mogelijk met verse producten gaat werken.

Tip: Bij een geslaagde barbecue serveer je bij voorkeur mooie, robuuste wijnen. Neem hier contact met ons op en wij informeren je over de mogelijkheden en een bijpassend wijnarrangement.
 
 
´Onze jaarlijke bedrijfs BBQ was mede wegens het heerlijke eten een groot succes! Eat2Gather heeft de catering top verzorgd. Eindelijk een keer geen voorverpakte hamburgers en te vette worsten, maar heerlijke lamsbout, bavette, Schotse zalm en pittig gemarineerde kipspiesjes van dijenvlees met vers bereide sausen. Zeker een aanrader voor wie van écht lekker eten houdt!´ Laura, consultant bij TNO
Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie