Bruidstaart maken
Vanaf 45 euro per persoon, minimaal 6 personen

Organiseer je binnenkort een vrijgezellenfeest, en wil je echt iets origineels doen? Dan is deze workshop bruidstaart maken helemaal wat voor jou en je vriendinnen. Na een gezellige ontvangst met koffie, thee en zoetigheden gaan jullie samen bedenken hoe de bruidstaart eruit gaat zien. Romantisch of juist een beetje stoer? De bruid mag het zeggen! De workshop duurt 3 uur, waarna jullie het pièce de résistance na afloop samen opeten, maar de taart mag ook mee naar huis!

Tip: Heb je geen vrijgezellenfeest in het verschiet, maar lijkt het je gewoon leuk om een gezellige middag met vrienden of vriendinnen door te brengen? In plaats van een bruidstaart kun je ook “gewone” taarten leren decoreren. Bijna net zo feestelijk! De workshop taarten maken is ook op open-inschrijving mogelijk.
 
 
Lees hier wat andere klanten van de workshop vonden.
 
´Met een groep meiden hebben wij taarten gedecoreerd in de Pijp ter ere van een vrijgezellenfeest. We hebben een erg leuke middag gehad; gezellig, leerzaam en ongedwongen. Iedereen was supertrots op haar eigen resultaa(r)t aan het einde van de workshop! Een aanrader!´ Roos
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie