Eten uit de natuur
Vanaf 30 euro p.p., vanaf 5 personen
 
Deze leuke workshop maakt je wegwijs in de wereld van paddenstoelen, voorjaars groenten, eetbare bloemen en kruiden. Je gaat samen met een gespecialiseerde gids door het bos in Baarn wandelen en op zoek naar allerlei eetbare planten, bloemen, bosfruit en paddenstoelen. Tijdens de wandeling geniet je van een miniproeverij en wildpluk-hapjes. Denk hierbij aan geroosterde beukennootjes, muntlimonade en bessenconfituur. Het hele jaar door kun je deze wandeling boeken want elk seizoen heeft de natuur weer verschillende producten "in de aanbieding".

Tip! Combineer deze wandeling met het arrangement "keukens bouwen in het bos en koken". Samen met je collega's geniet je dan een hele dag van het bos.
 
Ben je alleen of met een groepje van minder dan 5 personen? Dan kun je je ook opgeven voor onze wandelingen "op-openinschrijving". Check hier de ingeplande data.
  
 
Lees hier wat andere klanten van deze workshop vonden.
 
´We hebben echt genoten! Door het bos lopen en struinen is voor mij sowieso al fun en al helemaal om iets eetbaars te vinden. Na een drukke week met volle agenda´s en strakke planningen was het genieten van het bos. We gaan zeker ook nog een keer mee!` Anja eigenaresse cateringbedrijf
 
´Het was ontzettend leuk en leerzaam! Bedankt!´ Ramona
 

 
Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie