Waarom Eat2Gather?
Eat2Gather, het bijeenbrengen van mensen door middel van eten.
 
Eat2Gather is een culinair organisatiebureau dat bedrijfsuitjes, workshops, teambuildingsdagen en proeverijen organiseert. Alles wat Eat2Gather organiseert heeft te maken met pure producten, gastronomie en culinaire activiteiten.
 
Dit culinaire organisatiebureau is begin 2007 opgericht door Karien Olthof. Ze is opgegroeid in een ondernemersfamilie en na haar opleiding aan de Hoge Hotelschool Maastricht heeft zij verschillende banen gehad in het toerisme, de reclame wereld en de pr en marketing. Zij heeft in dit culinaire organisatiebureau haar passie voor food en gastvrijheid gecombineerd met haar organisatietalent. In 2009 is zij finalist van de Columbus Trofee geworden. De Columbus Trofee is een aanmoedigingsprijs voor jonge, succesvolle ondernemers.
 
Graag verwijs ik u naar de bedrijfsfilm van Eat2Gather voor meer informatie over het bedrijf. Bent u benieuwd wie er al klant zijn van Eat2Gather en lezen wat zij van onze organisatie vonden? Ga dan naar de pagina met klanten of lees bij de arrangementen de reviews van onze klanten.
Ook klant worden van Eat2Gather? Bel of mail ons dan met uw wensen en ideeen en wij komen graag met een geschikt voorstel.
 

Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon
De Culinaire Expeditie