Workshop culinaire fotografie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ben jij een foodblogger en struikel je elke keer weer over de fotoís die je wilt maken voor je blog? Heb je een goede camera maar weet je eigenlijk niet precies wat je er allemaal mee kunt? Dan is de workshop fotografie en styling voor foodbloggers misschien wat voor jou!
De workshop wordt gegeven door een culinaire fotograaf en een professionele styliste. Tijdens deze eendaagse workshop leer je de beginselen van foodfotografie. Waar moet je rekening mee houden als je eten op de foto zet? Hoe haal je het meeste uit je camera en hoe maak je met simpele tips en trucs een mooie foto?
De workshop is gericht op beginnende fotografen. We hebben regelmatig gevorderden in de groep zitten en hoewel de fotografie in de basis wordt uitgelegd (dus wat is diafragma, sluitertijd, iso, witbalans) blijkt toch elke keer weer dat er voor ieder wat wils is in de workshop.
De ochtend wordt besteed aan de theorie van de fotografie en de theorie van de styling. In de middag ga je vervolgens in teams van twee aan de slag. Wij verzorgen hiervoor alle benodigde ingrediŽnten en props zoals servetten, bestek, bakjes en schaaltjes. De gerechten die jullie gaan maken zijn eenvoudig, denk hierbij aan een ontbijtsetting, een salade of een gebakken makreel met rijst. De begeleiders lopen rond tijdens de workshops en je kunt altijd specifieke vragen over je camera, de styling of de gerechten stellen. 
 
Data:
Zondag 27 april 2014 = Vol
Zaterdag 17 mei 2014 = Vol
Zaterdag 21 juni 2014
Zaterdag 26 juli 2014
Zondag 24 augustus 2014
 
Tijd: 10.00 uur tot 16.00 uur
Prijs: 162,50 euro exclusief 21% btw
Inclusief: begeleiding, ingrediŽnten en benodigdheden voor de styling, lunch en drankjes tijdens de dag
Plaats: Nootdorp
Inschrijven? Vul het formulier hiernaast in o.v.v. "culinaire fotografie workshop", de datum en het aantal personen waarmee je je wilt inschrijven. Eat2Gather bevestigd je inschrijving vervolgens per email.
 
Benodigdheden:
  • je camera met eventuele lenzen indien je die hebt
  • reserve batterijen en/of oplader
  • notitieboekje
  • handleiding van je camera (lees die ook even door voordat je komt..:)
  • statief indien je die hebt 
 
 
 
 

Inschrijven?

Vul hieronder het inschrijfformulier in en vermeld het aantal personen, de datum en in het onderwerp "workshop culinaire fotografie". Eat2Gather neemt vervolgens zo spoedig mogelijk contact met je op per email of telefonisch.

|
Naam *
Bedrijfsnaam
E-mailadres *
Telefoon *
 
 
Ik ben bij Eat2Gather terecht gekomen via... *
 
 
Onderwerp
Uw bericht
 
Verzenden
Waarom Eat2Gather?
W-EET-jes
In het nieuws
Klanten en reviews
Bedrijfsfilm Eat2Gather
Workshop kadobon