Eat2Gather chocolade en bonbon workshop

Chocolade proeverij

vanaf €22,- p.p.

minimaal 6 personen

Van cacaoboon tot chocoladereep

Hoe maak je van een rauwe cacaoboon, dé smaakbepalende grondstof voor chocolade, een heerlijk eindproduct? Tijdens deze chocoladeproeverij worden alle fasen van het chocolade maken uitgelegd aan de hand van het zogenaamde bean-to-bar proces. Natuurlijk krijg je ondertussen ook meer dan genoeg lekkers te proeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van cacaobier of chocoladethee getrokken van de velletjes van de geroosterde cacaobonen?

Eat2Gather chocolade en bonbon workshop

Tip: Als de chocolade workshops in de smaak vallen, dan is een workshop patisserie, bonbons of taarten maken vast ook wat voor jou en je collega’s of vrienden.

Vraag een offerte aan!

    Lees hier wat anderen van deze Culinaire Beleving vonden

    'Proef je het oerwoud? Een vleugje citrus, banaan en misschien zelfs bladeren? Een ding is zeker, zo intens proefde ik chocolade nog nooit.'

     

    Welmoed

    ging op pad voor de culinaire expeditie

    'Heel erg bedankt nogmaals, super dat je dit nog zo mooi en op zo’n korte termijn hebt kunnen organiseren!'

     

    Evert

    Paviljoen Smit Bokkum

    Ik kreeg goede verhalen terug van mijn collega’s en onze Kandoor gidsen die aanwezig waren. Ze hebben genoten van de workshop, waarvoor dank! Daarnaast ook de complimenten voor de chocolatier, ik kreeg complimenten over hoe hij de groep begeleidde.

     

    Roger

    Kandoor / APG

    Eat2Gather werkt o.a. voor

    Schrijf je in voor onze
    culinaire, maandelijkse,
    gratis nieuwsbrief!

      Schrijf je in voor onze
      culinaire, maandelijkse,
      gratis nieuwsbrief!